Page content

Vakantiehuis Westeinde. Over ons

Vakantiehuis Westeinde is een luxe groepsaccommodatie in Wapserveen, op de grens van Drenthe, Overijssel en Friesland. Met recht een gezellige ruime groepsaccommodatie waar iedereen zich snel thuis zal voelen. Het vakantiehuis is geschikt voor groepen tot 13 personen en er is altijd nog ruimte om (in overleg) 1 of 2 kinderbedjes bij te plaatsen. De rustige ligging zorgt ervoor dat jouw privacy is gewaarborgd.

Een oase van rust en ruimte!

Het voorhuis van de authentiek met riet gekapte boerderij stamt uit 1906 en is van binnen geheel gerenoveerd, geïsoleerd en natuurlijk voorzien van een moderne centrale verwarming.

Vakantiehuis Westeinde. Groepsaccommodatie Wapserveen Drenthe

Sinds 2010 wordt het voorhuis verhuurd aan vrienden groepen, gezinnen en families die graag naar Drenthe komen om een aantal weken in het vakantiehuis van hun vakantie genieten.

Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om het vakantiehuis te huren voor een weekend of midweek. Het komt ook regelmatig voor dat er families en gezinnen zijn die de groepsaccommodatie huren om er gezellig in een weekend een speciale verjaardag te vieren.Huisdieren zijn toegestaan, en mocht je eventueel je paard mee willen nemen, geen enkel probleem die kunnen we gewoon in de wei stallen.

Vakantiehuis Westeinde Blogs

We houden een aantal blogs  voor je bij zodat je altijd weet wat er allemaal in de omgeving te doen is. Veel evenementen en activiteiten in de directe omgeving van het vakantiehuis maar ook in de provincies Drenthe, Friesland en Overijssel, allemaal rond Wapserveen.
Voor vragen, opties en boekingen kan je altijd even contact met mij opnemen. Als je je mailadres even invult kan je ook gelijk gratis het vakantieboek downloaden.

De foto’s en omschrijving van de indeling van het vakantiehuis kan je hier vinden. We hebben regelmatig leuke aanbiedingen en als je wil dat we je op de hoogte houden dan kunnen we je een mailtje sturen, je kan je mailadres hier dan even invullen en wij doen de rest.