Page content

Vakantiehuis of groepsaccommodatie Overijssel

Ben je op zoek naar een vakantiehuis in de provincie Overijssel? Vakantiehuis Westeinde ligt in Wapserveen, op de grens van Drenthe, Friesland en Overijssel. Onze woning is uiterst geschikt als vakantiewoning en groepsaccommodatie.

Het vakantiehuis is geschikt voor groepen tot 13 personen en er is altijd nog ruimte om (in overleg) 1 of 2 kinderbedjes bij te plaatsen. De rustige ligging zorgt ervoor dat jouw privacy is gewaarborgd.

Een schitterende boerderij in de vrije natuur

Het voorhuis van de authentiek met riet gekapte boerderij stamt uit 1906 en is van binnen geheel gerenoveerd, geïsoleerd en natuurlijk voorzien van een moderne centrale verwarming. Sinds 2010 wordt het voorhuis verhuurd aan vrienden groepen, gezinnen en families die graag naar Drenthe komen om een aantal weken in het vakantiehuis van hun vakantie genieten. Het is vanzelfsprekend ook mogelijk om het vakantiehuis te huren voor een weekend of midweek.

Op vakantie met je hond

Op vakantie met je hond? Samen genieten van heerlijke wandelingen in de bossen van Havelte en het Drents Friese Woud?

Bij ons is het mogelijk om je hond mee te nemen op vakantie. Wij hebben een omheinde tuin waarin de hond rustig vrij rond kan lopen.

Vakantiewoning voor groepen Overijssel

Geniet van de schitterende omgeving

Ons vakantiehuis ligt in de buurt van een aantal schitterende nationale parken zoals:

Heb je nog vragen?

Heb je nog vragen neem dan gerust contact met ons op.

Direct je plek reserveren

Zorg dat je er tijdig bij bent!

Reserveren vakantiewoning