arrow_drop_up arrow_drop_down

Op zijn vrije woensdagmiddag wilde Milan graag een dagje uit in de buurt van het vakantiehuis Westeinde in Wapserveen. Er zijn zoveel leuke activiteiten voor de kleintjes in de omgeving te vinden en daarom hebben we Milan maar een paar keuzes voorgelegd. Hij mocht vandaag kiezen uit: Het Dierenpark Taman Indonesia, De Maargieshoeve, De grote speeltuin vlakbij Havelte of gewoon een fijne gezellige wandeling langs het kanaal, in het bos en over de heidevelden.
Voor een vierjarige was de keus natuurlijk erg gemakkelijk.. op naar “zorg- kinderboerderij de Maargieshoeve”

De Maargieshoeve in Kallenkote..!

Binnen tien minuten stonden we al op de parkeerplaats en sprong Milan uit de auto. Allereerst wilde Milan natuurlijk graag de konijntjes knuffelen om daarna bij de zojuist geboren kalfjes te gaan kijken. Dolle pret met de kleine geitjes die op het dak van het geitenbok waren geklommen. In de theeschenkerij hebben we daarna nog genoten van een overheerlijk ijsje terwijl oma zat te smullen van een stuk huisgemaakte appelgebak met een heerlijk kopje koffie. Wat een feest..!

Meer informatie

Hier nog meer blogs lezen over de Maargieshoeve of naar de website van de Maargieshoeve

Vier je vakantie bij Vakantiehuis Westeinde

Wil je van je vakantie genieten op de grens van Drenthe, Friesland en Overijssel en genieten van de Nationale Parken in de omgeving. Neem dan eens een kijkje in ons vakantiehuis of groepsaccommodatie

Reactie plaatsen